SRfotografie

  • Trouwreportages
  • Bedrijfsfotografie
  • Videoproductie

Meerdere gewonden bij auto te water in Waskemeer

  • Incidenten

...

Waskemeer- Omstreeks 19.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een voertuig te water op de Compagnonsweg in Waskemeer.
 

Er werd meteen groot alarm geslagen. Er kwamen 4 ambulances, meerdere politie-eenheden, meerdere brandweerlieden, de duikers uit Leeuwarden en de traumahelikopter uit Eelde ter plaatse.

In totaal zaten er 6 personen in het voertuig. Een 9-jarige jongen uit Leeuwarden, een 19-jarig meisje uit Haulerwijk, een 19-jarige Groninger, een 40-jarige man uit Leeuwarden en een 16-jarige jongen en een 32-jarige vrouw uit Drachten. Hiervan raakten 4 personen gewond waarvan 2 personen er ernstig aan toe zijn. De politie meldt dat de toestand van de 9-jarige jongen uit Leeuwarden en het 19-jarige meisje uit Haulerwijk zorgelijk is.

De duikers zijn het water in geweest om zowel in en buiten het voertuig te zoeken. Toen de duikers arriveerden waren de personen al uit het voertuig gehaald door de oppervlakte redders van Jubbega.

De verkeersongevallen analyse is ter plaatse en doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Hier is tot nu toe niks over bekend.

 

 

... ... ... ... ... ... ... ... ...

Delen